2009. április 13., hétfő

High tech fürdőszoba most építkezőknek


Az Artbutik blog ihlette, hogy közzétegyek néhány high tech fürdőszobai felszerelést. Különösen Ohm Jasmeen-nek ajánlom, aki most építi új resortát a Vörös tenger partján. Erre harapni fognak a túristák.
Íme, egy high tech WC a 21-ik századi ember higiéniájának minden igányével kielégítve. A kábelfektetés netovábbja.














Víztakarékos piszoár. Nagy fütyire nem ajánljuk!

5 megjegyzés:

  1. Hehe, szuper lesz ez az új blog, már látom!

    VálaszTörlés
  2. Hű, az első képről jut eszembe, az a klotyó, ami az egyik kínai elektronika-piacon volt: lényegében egy, a fülkék alatt végigfutó vályú, aminek lábunkat két partjára helyezve lehetett könnyíteni magunkon. Bizonyos időnként belövelltek valami öblítővizet, ami továbbította az anyagot. Ha nem az első fülkében voltál, akkor végignézhetted a szomszédok termését is, amint elhaladt alattad.

    VálaszTörlés
  3. Eszternek: ez pontosan így van, ahogy írtad. Nekemis volt már ilyenben részem. Azért a legtöbb helyen már nem pazarolnak a vízzel. Ha anap kiszárítja előbb-utóbb elporlad.

    VálaszTörlés
  4. Uhh ez durva, még Indiában sincs ilyen, pedig ott azért ott elég heveny hastífuszos vécéállapotok szoktak lenni. Ha láttátok a Slumdog millionaire c. filmet, az elején mutatnak egy gyönyörű slózit. Én is voltam ilyenben Ladakhban egy 13. században épült buddhista kolostorban, deszkából készült padló, középen téglalap alakú lyuk, belülről dögletes szag, körbeszarva-pisálva, ja és a kis ablakon, mert olyan is volt azért, egy sas figyelt be. Na most így pl. egy tampont kihúzni elég veszélyes ugye, elképzelve, hogy eccercsak lecsap véres áldozatára a nagy ragadozó.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon zsír, tetszik, ne hagy abba :D

    VálaszTörlés